Webwinkel

Ringen

Al onze ringen zijn vervaardigd in 925 zilver op een ambachtelijke manier. Op vraag werken we ook ontwerpen uit in 14k, 18k of 24k goud.

Elk ontwerp is uniek en wordt slechts 1x gemaakt. Kleine variaties op een bepaald model zijn wel mogelijk. Vind je een ring leuk maar is hij reeds verkocht neem dan zeker contact op, we bekijken dan de mogelijkheden voor een soortgelijke ring met een kleine variant. Op deze mannier kunnen we jou blijvend een uniek exemplaar aanbieden.

Heb je een idee voor een ontwerp, aarzel dan niet en neem contact op. We bekijken dan samen wat binnen de mogelijkheden ligt om jouw persoonlijk ontwerp te maken.

Gaan jullie trouwen en wil je unieke trouwringen? Dan bekijk ik graag samen de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen jullie ze zelf samen, onder mijn begeleiding, maken.

Waarom wij onze juwelen niet rhodineren:

Rhodium is een extreem wit metaal dat in een laagje van slechts maximaal 2micron (= 0,002 milimeter!) over een sierraad wordt aangebracht met galvano-apparatuur. Hierdoor gaat het juweel feller glanzen en minder vergelen.

Vaak gebruikt men het argument dat een sieraad er krasbestendig van wordt. Helaas is dit onzin. Dit ultradunne laagje gaat er vaak heel snel vanaf en zal het je sierraad dan ook helemaal niet krasbestendig maken. Alsook zal je juweel terug vergelen en vragen om opgepoetst te worden. En wat betreft het iets ruwer worden van het materiaal, zodat bvb. een ring minder zou afglijden, daarvoor is er maar één oplossing en dat is het goed passend maken van de ring.

Dit alles is dan ook de reden dat wij niet rhodineren. We maken uitsluitend gebruik van eerlijke materialen.

Wat je ziet is ook echt wat je koopt!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave