Uit een idee ontstaan en in de losse pols gekropen tot op jouw raam of muur.

Speciaal voor jou ga ik aan de slag in waar ik goed in ben en mijn passie uit haal. Naast het ontwerpen en maken van juwelen, ben ik ook gepassioneerd bezig met het maken van muur- en raamtekeningen.

Wil jij ook zo een unieke muur in jouw woning? Wil je als bedrijf je logo op een muur of ben je op zoek naar een originele muur om jullie werkplek te verfraaien? 

Neem dan zeker contact.

Hoe gaan we te werk:

1. Neem contact:

Stuur een e-mail of bel en maak een afspraak.

2. Mogelijkheden en ideeën bespreken:

We bespreken samen mogelijke ideeën en bekijken verschillende mogelijkheden om tot een mooi ontwerp te komen. In deze fase maak ik ook een snelle schets, waardoor je ook een zicht krijgt op de compositie. We bespreken dan ook de richtprijs en de mogelijke datum van uitvoering.

3. Definitieve ontwerptekening

Nu teken ik de schets helemaal uit zoals hij op de muur zal komen. Hier kan je dan nog feedback op geven. Wanneer we beiden tevreden zijn, dan geef jij jouw akkoord.

4. D-Day

Het moment waarop het ontwerp op jouw muur komt. Ik bereid alles digitaal voor en afhankelijk van de grootte van de tekening ben ik hier een dag(deel) mee zoet. Bij grotere projecten en/of volledige (grote) muren kan het zijn dat dit meer tijd in beslag neemt.

Enkele realisaties