Webwinkel

Duo workshop edelsmeden (basisring of hanger maken)

WSBASIS2P
€240.00
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: WS_UR061118
Brand: AtelierAanTwater
Gender: Lhbtqipk+

Deze kleinschalige workshop organiseren we voor max. 2 personen. In deze workshop heeft u helemaal geen voorkennis nodig. Onder een intensieve begeleiding maak je zelf een eenvoudige ring of hanger.

We willen je een gezellige en leerrijke middag of avond aanbieden, waar je een mooie herinnering aan zal overhouden samen met je partner, vriend, vriendin, zoon of dochter. Jullie gaan naar huis met een mooi sierraad als tastbaar aandenken aan dit moment.

Je zal zelf je ring of hanger maken van A tot Z : ontwerpen, aftekenen, zagen, vijlen, solderen, schuren en polijsten. Zorg dat je oude kleding aantrekt, schuren, zagen en polieren kunnen een vuil werkje zijn.


De inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld betaald is. Wil je liever cash betalen? Dat kan ook, kies dan bij het afhandelen van de bestelling voor 'Afhalen' en kom vooraf even betalen in de winkel.

Prijs: €120 per persoon

In de prijs is inbegrepen :

- Al het oefenmateriaal
- Gebruik van de nodige gereedschappen
- 925 zilver voor een eenvoudige ring
- 1 consumptie (koffie, thee, frisdrank) en een knabbeltje

Meerprijs voor het gebruik van zilver is afhankelijk van de hoeveelheid nodig voor jouw ontwerp. Indien er graag met een ander materiaal gewerkt wordt, kan dit in overleg na bespreking van de eventuele meerprijs.

Wanneer : in overleg op afspraak
Duur : 3u00
Locatie : Atelier aan 'T water, Oostvaartdijk 20, 2830 Klein-Willebroek

Bewaar dit product voor later

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave