Algemene voorwaarden

Betalingen

Veilig betalen kan met Bancontact – iDeal – VISA – MASTER CARD – Paypal.

Als klant reken je af in een beveiligde betaalomgeving. Amica Mea neemt alle redelijke maatregelen om de veiligheid van uw online transacties te verzekeren. Onze voornaamste bezorgdheden zijn verlies of diefstal van uw identiteits- of financiële gegevens. Het gebruik van boven vermelde erkende betalingspartners en kredietkaartuitgevers verschaft deze noodzakelijke zekerheden. De beveiligde systemen van MultiSafePay staan in voor de verdere verwerking van de betaling. Dit gesloten beveiligingssysteem verwerkt uw bankgegevens steeds op versleutelde manier. De nodige beveiligingsmaatregelen via SSL worden voorzien.
Contact information: Vul hier je naam, je adres en andere gegevens zo volledig mogelijk in.
Shipping method: Kies hier of we je bestelling moeten opsturen of dat je ze zelf komt afhalen. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te laten versturen met Bpost, wordt hiervoor een extra kost (€4.95) in rekening gebracht, indien je bestelling minder dan €50 bedraagt.
Billing information: kies je betalingsmethode.
Note to the seller: Hier kan je extra informatie neerschrijven waarmee wij rekening zullen houden (in de mate van het mogelijke).

Betalen via overschrijving kan ook

Heb je geen Bancontact – iDeal – VISA – MASTER CARD – PayPal en je wenst toch graag je winkelkar te betalen en de inhoud ervan bij je thuis te laten bezorgen, stuur ons dan een mail met de nummers en het aantal van je gekozen artikelen naar order@amicamea.be  Vergeet niet te vermelden of je je bestelling komt afhalen of dat wij ze moeten opsturen. Wij handelen uw bestelling verder af en sturen je een mail met het rekeningnummer waarop je het bedrag van je bestelling mag storten. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van je bestelling. Hierdoor neemt deze manier van betalen een extra aantal dagen in beslag.

Verzendingen

Alle leveringen worden uitgevoerd door bPost.
Wanneer je kiest voor verzending via Bpost, proberen wij uw bestelling binnen de 48u bij jou thuis te laten bezorgen.  Amica Mea is niet aansprakelijk voor vertragingen door de bezorger. Je bent zelf verantwoordelijk voor de adresgegevens. Indien een bestelling kwijt raakt doordat de gegevens niet correct werden doorgegeven, is Amica Mea hier niet verantwoordelijk voor.
Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te laten versturen met Bpost, wordt hiervoor een extra kost (€4.95) in rekening gebracht, indien je bestelling minder dan €50 bedraagt.

Hoe kan ik afzien van een aankoop?

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Je beschikt dan over 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag volgend op de levering van je pakket, om het te beoordelen en eventueel af te zien van je aankoop.

Je moet ook rekening houden met volgende voorwaarden:

 • Het artikel moet in de originele staat en in de originele verpakking geretourneerd worden.
 • Als het artikel onverkoopbaar is omdat het gedragen werd, word je niet vergoed (hygiëne is van belang voor Amica Mea).
 • Een artikel waarbij de zegel is verbroken, wordt niet vergoed. Bekijken en passen van juwelen kan zonder deze te verwijderen.
 • De verzendkosten voor het retourneren zijn ter uwer laste.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Je beschikt dan over 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag volgend op de levering van je pakket, om het te beoordelen en eventueel af te zien van je aankoop.

 • STAP 1
  Bel ons op het nr. 0032 473 92 59 73.
  Wij vragen je klantgegevens, je adres, telefoonnummer en de reden waarom je het artikel retourneert.
 • STAP 2
  Wij sturen je een email met ons retour-adres.
 • STAP 3
  Stop het artikel in zijn originele verpakking. 
 • STAP 4
  Geef de retourzending af bij een PostPunt en verstuur met een tracking nummer die je ons per email bezorgt.
 • STAP 5
  Wij vergoeden je na ontvangst en controle van het artikel.
  We vergoeden ook de verzendkosten die je betaalde, maar de retourkosten blijven ter uwer laste.

Bij problemen neem ik contact met je op.

 • Als je met Visa betaalde, vind je het terugbetaalde bedrag op je volgende maandafrekening.
 • Als je via overschrijving betaalde, storten wij het bedrag binnen 2 weken terug.

Algemene voorwaarden.

We spenderen veel tijd aan de foto’s op de website, om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. De kleuren kunnen alsnog afwijken door andere instellingen van de kleuren of intensiteit op je beeldscherm. Derhalve kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde afbeeldingen met betrekking tot kleur en vorm. Informatie ten aanzien van kleuren, omschrijvingen, prijzen en alle andere relevante gegevens kunnen op elk moment en zonder vooraankondiging worden aangepast.
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheidaanvaard. Alle prijzen op de site zijn in Euro en inclusief 21% BTW.
Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Indien u een bestelling plaatst bij Amica Mea, worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Amica Mea. Amica Mea houdt zich aan deWet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
Overname, verveelvoudiging, openbaarmaking of gebruik op welke wijze dan ook van de Rechten, informatie, afbeeldingen en/of teksten op de Website is niet toegestaan, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van Amica Mea.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de adresgegevens. Indien een bestelling verloren raakt doordat de gegevens niet correct werden doorgegeven, is Amica Mea hier niet verantwoordelijk voor. Alle leveringen worden uitgevoerd door bPost. Amica Mea is niet aansprakelijk voor vertragingen door de bezorger.
Juwelen worden gemaakt met kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kinderen jonger dan 6 jaar. Amica Mea kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die gebeuren door of bij het dragen van haar juwelen.