Workshops

Ben je een beginner of een gevorderde, je bent steeds welkom in onze workshops. Graag begeleiden we jou en leren we je nieuwe technieken zodat je tevreden onze workshop kan afsluiten. Creatief bezig zijn, in een aangename sfeer, samen bouwen aan je ontwerp met mensen die dezelfde interesse delen en naar huis gaan met een lach op je gezicht.

We bieden niet enkel juweel gerelateerde workshops aan maar ook andere creatieve workshops.

Onze workshops juwelen maken:

Volwassenen:
Edelsmeden: duo workshop (op aanvraag)
Basis edelsmeden: stapelringetjes
Basis edelsmeden: armbanden
Basis edelsmeden: oorbellen
Edelsmeden: Oorstekers voor gevorderden

Hou ook onze Facebook pagina in het oog.

Workshops edelsmeden

Hier leer je onder begeleiding alle facetten van het edelsmeden.  Van zagen, schuren, vijlen tot solderen en polijsten.  Je gaat naar huis met een bagage aan verworven kennis, een mooi zelfgemaakt juweel en een herinnering aan een  aantal gezellige avonden.

Kerstengel in gips

Ben jij graag creatief bezig en wil je graag een mooie blikvanger voor kerst maken? Dat kan nu met deze workshop. Je gaat aan de slag met gips om een mooie kerstengel te maken.
Dompel je onder in je creatieve ziel, dit is een ideale activiteit om je te ontspannen.

Je leert hoe je een mooie vorm, op een fles, opbouwt. Daarna brengen we de engel stap voor stap tot leven met gipsverband. Je boetseert zelf naar eigen intuïtie de vorm en textuur.

Vrij atelier

Wil je gewoon creatief bezig zijn omdat je dat fijn en ontspannend vindt?  Heb je een idee dat je wil vormgeven maar je hebt niet de ruimte of het gereedschap om dat te doen? Je wil graag iets creëren maar wil wat extra begeleiding? Kom dan zeker naar het vrij atelier op woensdagavond. Hier kan je vrij je eigen ontwerpen uitwerken en gebruik maken van onze werkbanken en gereedschappen.  Je kan ook rekenen op extra begeleiding indien nodig.  

Heb je thuis zelf materiaal waarmee je aan de slag wil, breng dat dan zeker mee.  Materialen kunnen ook ter plaatse aangekocht worden.

Huur werkplaats en gereedschappen: €15/uur
Extra gebruik van materiaal (metalen, kralen, fournituren,…) ter plaatse te betalen.

Je bent vrij om te komen werken tussen 19.00 en 22.00, wel graag vooraf een seintje.