Over

Creëren is mijn passie, al mijn hele leven lang … tekenen, schilderen en later ook het ontwerpen van mijn eigen juwelen. Hierin kan ik mij volledig uiten, mijn hart en ziel tonen, dat tracht ik mee te geven in al mijn ontwerpen. Daarom heb ik besloten om in januari 2014 Amica Mea op te starten.

Naast eigen ontwerpen van ringen, oorbellen en hangers in zilver en goud, kan ik mij ook uitleven in het maken van fantasiejuwelen voor ieders budget.

Sinds kort zijn we gestart met ons ‘Open Atelier’. We openen dan elke 2de zondag van de maand  onze deur en ontvangen jullie in de huiselijke sfeer van onze woonkamer met zicht op het water in het pittoreske Klein-Willebroek. Hier kan je dan al de juweeltjes bekijken en passen, er zijn telkens wel een aantal nieuwe dingetjes bij gekomen.
We vermaken ook alles naar wens, de kettingen en ringen worden ter plaatse (in de mate van het mogelijke en anders binnen korte tijd) aangepast naar jouw smaak en maat.
Spring zeker eens binnen en geniet mee van de ongedwongen sfeer die er bij ons heerst.

Heb je een leuk idee en wil je samen met mij een ontwerp maken voor jouw droomjuweel, kom dan zeker langs tijdens onze ‘Open Atelier’ dagen of neem dan contact op via mail.

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe creaties, nieuwe juweeltjes die in de webwinkel komen, kortingscodes, enz. Je vind ons HIER

Instagram

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe creaties, kortingscodes, enz. Je vind ons HIER

SaveSave

SaveSave