Atelier Aan Water - Sandra Caluwaerts

Over Atelier Aan Twater

Creëren is mijn passie, al mijn hele leven lang … tekenen, schilderen en later ook het ontwerpen van mijn eigen juwelen. Hierin kan ik mij volledig uiten, mijn hart en ziel tonen, dat tracht ik mee te geven in al mijn ontwerpen. Daarom heb ik besloten om in januari 2014 Amica Mea op te starten. Sinds 2018 hebben we besloten om Atelier Aan Twater in het leven te roepen waar nog meer de nadruk ligt op het creatieve. Sinds kort hebben we hier onze workshops aan toegevoegd.
Naast eigen ontwerpen van ringen, oorbellen en hangers in zilver en goud, kan ik mij ook uitleven in het maken van fantasiejuwelen voor ieders budget.  We hebben een ruim assortiment aan natuursteen, kralen en bedels.  Zo kan je ter plekke je eigen armband of juweel laten samenstellen.

Open Atelier

Elke 2de zondag van de maand  hebben we een ‘Open Atelier’ en ontvangen we jullie in de huiselijke sfeer van onze woonkamer met zicht op het water in het pittoreske Klein-Willebroek. Hier kan je dan al de juweeltjes bekijken en passen, er komen telkens wel een aantal nieuwe dingetjes bij. Natuursteen armbanden en halskettingen, lederen armbanden, zilveren oorbellen, zilveren verlovings- & trouwringen, … We maken ook alles naar wens, de kettingen en ringen worden ter plaatse (in de mate van het mogelijke en anders binnen korte tijd) aangepast naar jouw smaak en maat. Spring zeker eens binnen en geniet mee van de ongedwongen sfeer die er bij ons heerst.

Heb je een leuk idee en wil je samen met mij een ontwerp maken voor jouw droomjuweel, kom dan zeker langs tijdens onze ‘Open Atelier’ dagen of neem dan contact op via mail.

Volg ons ...

en blijf op de hoogte van nieuwe creaties, nieuwe juweeltjes die in de webwinkel komen, kortingscodes, enz.

Mail ons ...

Heb je een leuk idee en wil je samen met mij een ontwerp maken voor jouw droomjuweel.

Volg ons ...

en blijf op de hoogte van nieuwe creaties, kortingscodes, enz.